Vánoční turnaj 2014

vanoceSrdečně Vás zveme na tradiční Vánoční turnaj dvojic v sobotu 20.12.2014 od 12:30 hod v naší herně. Začátek plánujeme od 13-ti hodin, ale hala bude otevřena již o hodinu dříve. Prezentace týmů bychom rádi uzavřeli do půl jedné.

Kvůli nastavení turnajového systému by bylo dobré nahlásit Vaši účast na e-mail: info@sjm-pinec.cz. Bude pak rychlejší rozjezd turnaje a také si všichni lépe zahrají.

Pro ty, kteří se ještě nikdy nezúčastnili, krátká pravidla: člen hraje s nečlenem, většinou rodinným příslušníkem, či kamarádem. Vždy se utkají členové proti sobě, poté nečlenové a za nerozhodného stavu 1:1 se bude hrát rozhodující čtyřhra.

Je to vánoční turnaj, nejde vždy jen o vítězství, ale o radost ze hry. O vánoční atmosféru by se měli postarat všichni zúčastnění :-). Bývá zároveň zvykem přinést nějaké vánoční cukroví a na podium ho dát k ochutnání všem.

Zároveň, opět plánujeme na cca 17-tou hodinu „bohatou“ tombolu . Pokud máte možnost něco do tomboly přidat, ať už se svého, či např. dárkové firemní předměty, předejte je prosím kdykoliv v pondělí, středu nebo pátek panu Vožickému.

Přihlášeni jsou:

Kadlec Vít, Kadlec Lukáš
Appollonio Nikola, máma Hanka
Appollonio Lukáš,
Kratochvíl David, Kratochvíl Miloš
Chrástek Martin, Chrástek Pavel
Daníček Adam, Šimeček Honza
Fausek Matěj, skorobratranec Petr
Bialas Šimon, Bialas Filip
Bendzák Jakub, mamka
Melicharová Iveta, děda
Luňová Veronika, Luňová Zuzka
Vožický Šimon, Vožický Bohumil
Marat Petr,
Marat Filip
Hoke Dan, táta Roman