Žebříčkový turnaj STARŠÍCH

Fausek_Prusa_MaratPo roční odmlce zapříčiněné trenérskou konferencí ETTU v Plzni se do kalendáře vrací Žebříčkové turnaje.  V této sezóně se našich hráčů a hráček týká jen kategorie starších žáků. Bohužel v sobotu 30. listopadu bude tento turnaj probíhat až v dalekém Havířově.
Ještě cestou na poslední bodovací turnaj do Hustopečí jsme plánovali cestu do Havířova pro naše tři hráče. Bohužel se Petru Maratovi tento turnaj vzdálil, jelikož právě v Hustopečích uhrál nula bodů díky velice silné skupině, kterou mu přidělil los. A tak je v tuto chvíli až pátým náhradníkem. Dá se sice předpokládat, že komise mládeže využije jen jednu divokou kartu pro Jirku Martinka z Ostravy a tak by se mohl Petr posunout na pozici náhradníka číslo čtyři. Ani to však není žádná jistota účasti.
Na turnaj tak jsou díky umístění na žebříčku nominováni naši hráči David Průša a Matěj Fausek. Turnaj bude velice kvalitní a tak není jednoduché dopředu odhadnout možné umístění. Důležitý bude postup ze skupiny a dál se uvidí. Pokusím se zde přinášet aktuální informace o našich hráčích.

Petr Marat dostal divokou kartu KM ČAST a tak na žebříčkový turnaj jedou všichni tři kluci !!!!

K dispozici jsou rozpis, propozice i aktuální seznam nominovaných hráčů.

Držte všichni palce !!! 🙂