GP starších a dorostu na Slavoji

PSST_logo_smallO víkendu 23. a 24. listopadu se v tělocvičnách na Slavoji Praha uskutečnily další turnaje ze série Grand Prix Prahy. Tentokrát v kategoriích staršího žactva a dorostu.
Sobotního turnaje, na který přijela docela velká spousta mimopražských hráčů a hráček, se účastnili 3 naši hráči. Ještě, že se turnaj nehrál v naší herně na Elizze, protože nevím, kam bychom 54 účastníků nacpali. Všichni tři kluci postoupili ze svých skupin I. stupně. Adam Daníček s Michalem Francem z prvního místa, Petr Dvořák z místa druhého. Pavouky druhého stupně potom nejlépe zvládl Adam, který prohrál svůj závěrečný zápas o pohár a skončil celkově na čtvrtém místě. Soutěž čtyřher se klukům bohužel nepovedla, když nepotvrdili své žebříčkové nasazení mezi nejlepšími dvojicemi.
Nedělního turnaje dorostu se již účastnilo podstatně méně hráčů a hráček. Při účasti 23 pingpongářů byli tři naši. A potvrdili své postavení v Praze. Turnaj vyhrál Petr Marat před Davidem Průšou. Mladší žák Filip Marat také předvedl slušný výkon a věřím, že v budoucnu o něm ještě uslyšíme. Soutěž čtyřher také ovládli Petr s Davidem, i když ve svém prvním zápase měli namále právě proti Filipovi s Michalem Zeidlerem ze Slavoje.
A ještě poznámka na závěr. Do košů své náčiní hází basketbalisté a ne pingpongáři 🙁