Kontrolní turnaj dorostu 2014

Logo SJMV neděli 27. dubna 2014 jsme pořádali z pověření Výkonného výboru ČAST ve Sportovní hale Jižního Města Kontrolní turnaj dorostu 2014. Z mého pohledu vrchního rozhodčího turnaj proběhl bezproblémově. Celkem se podařilo dodržet i časový program, i když k menšímu skluzu došlo vlivem většího množství vyrovnaných zápasů. Doporučil bych jen podrobněji číst propozice podobných turnajů, aby zbytečně nedocházelo k problémům s barvou dresů. Ve sportovní hale Jižního Města se totiž vždy hraje s oranžovými míčky. Někteří hráči a hráčky si tak museli vyměnit své dresy za jiné jiné barvy.
Turnaj hlavně dorostenců mohl mít mnohem lepší úroveň, kdyby při tvorbě termínové listiny někdo nepřehlédl, že v určeném termínu se hraje playoff nebo baráž několika ligových soutěží. Přeložení KT mladšího žactva byl ze stejného důvodu přeložen o dva týdny. Možná mohl i tento turnaj být přeložen. Kvůli Reitšpiesovi, Polanskému, Málkovi, Kučerovi a Němečkovi by to určitě stálo za to.
Jako pořádající oddíl jsme se pokusili vysílat záběry z některých stolů přes internet. Doufám, že s tímto naším prvním přenosem nebylo příliš nespokojených diváků. Budeme samozřejmě na kvalitě obrazu dále pracovat. Po ukončení turnaje zbylo v hale několik svršků. Chybí-li někomu tepláková souprava a mikina, stačí napsat mailem a na dovozu třeba do Hluku nebo Mostu se dohodneme. Jinak doufám, že stejně jako já, byli i všichni účastníci s turnajem spokojeni.

Celkové výsledky Kontrolního turnaje dorostu