Mikulášský turnaj

Vážení přátelé,
co nejsrdečněji vás zveme na Mikulášský turnaj dětí a mládeže, který se koná v sobotu 6.12.2014 v herně TTC ELIZZA Praha. Tato tradiční akce se bude konat od 8:30 zhruba do 14-ti hodin. Hráči a hráčky budou rozděleni do kategorií dle výkonnosti. Při odchodu každý obdrží balíček se sladkostmi.

Přijde-li i Mikuláš se teprve uvidí, záleží možná na vedoucím oddílu. Jak se s touto rolí v uplynulém víkendu vypořádali ve spřáteleném oddílu TJ Sokol Jaroměř Josefov můžete vidět v následující fotogalerii. Hold, co by vedoucí oddílu pro své svěřence neudělal 🙂

Turnaje se zúčastnilo 24 hráčů a hráček nejen z našeho oddílu. Byli rozděleni do dvou výkonnostních skupin a v pohodové atmosféře si zahráli o dvě sady pohárů. V obou kategoriích se hrálo dvoustupňově tak, aby si všichni dostatečně zahráli. Všichni účastníci měli k dispozici malé občerstvení včetně tekutin, aby mohli i během turnaje doplňovat energii. Na závěr všichni zúčastnění dostali nějaké „mikulášské“ sladkosti jako odměnu za svou snahu.
DSC_0338V kategorii mladších hráčů a hráček bojovalo deset borců o co nejlepší umístění. Nejlépe se turnaj povedl Vítkovi Kadlecovi, Honzovi Rochowanskému a Vojtovi Zlámalovi, kteří v tomto pořadí získali ocenění v podobě pohárů. Mám velkou radost, že se nám tu rýsuje skupina podporována svými rodiči, kteří je začali takřka každý víkend vozit po turnajích a tím získávat další zápasové zkušenosti. Doufám, že jim to vydrží a naváží svými výkony na své spoluhráče, kteří hráli tento turnaj ve vyšší kategorii.
DSC_0340A právě ti ukazovali svým mladším kamarádům, jak vypadá stolní tenis po několika letech takřka denního tréninku. Několikrát proti sobě nastoupili kluci, kteří již pravidelně hrají  3. ligu mužů v dresech TTC ELIZZA Praha. V této vyšší kategorii bojovalo 14 borců. Občas byly vidět i emoce a bylo znát, že nikdo nechtěl ani na Mikulášském turnaji prohrát. Nakonec turnaj vyhrál Petr Marat před Matějem Fauskem a Adamem Daníčkem.
Do vánoc nás ještě čeká jeden turnaj, který se ale hraje jiným systémem. Bude to turnaj dvojic, kde s dětmi budou hrát jejich rodiče nebo kamarádi.